id."/".$front->img_small.""/>
Andrija Stančik

Andrija Stančik

Logistics manager
Coca-Cola HBC

O govorniku

Dve decenije iskustva u sektorima FMCG i naftne industrije rezultirale su dobrim razumevanjem i ekspertizom u lancu snabdevanja, logistici i prodaji. Profesionalno putovanje započeo je od skromnih početaka kao magacinski radnik, nakon čega se uspinjao preko različitih supervizorskih i menadžerskih pozicija u logistici, uz značajno iskustvo u prodajnim timovima.

Deo kompanije Coca-Cola HBC u poslednjih pet godina, gde je obavljao funkcije menadžera distribucije, a poslednje tri godine je na poziciji menadžera/direktora logistike.

Kroz bogato razvio svestran skup veština, uključujući upravljanje timovima, optimizaciju lanca snabdevanja i strateško planiranje. Osim tehničkih veština, posebno posvećen vođenju timova i radu s ljudima, gde kroz mentorstvo i podršku razvija nove lidere, verujući da je snaga bilo koje organizacije u njenim ljudima i njihovom kontinuiranom razvoju.

 


O kompaniji

Coca-Cola HBC Srbija vodeća je kompanija u kategoriji bezalkoholnih pića u Srbiji, sa najširim 24/7 portfoliom proizvoda za svaku priliku i svako doba dana. 

Iako je prva Coca-Cola u Srbiji proizvedena pre više od pola veka, kompanija pod imenom Coca-Cola HBC, kao deo istoimene Grupe, u Srbiji posluje od 1997. godine.

Coca-Cola HBC Srbija danas čine tri proizvodna pogona (punionica u Zemunu sa devet proizvodnih linija i regionalnim Centrom za sokove, punionica Vlasinka sa četiri proizvodne linije i punionica Neresnica sa dve proizvodne linije) i pet distributivnih centara, kroz koje kompanija sarađuje sa više od 65.000 kupaca i preko 1.700 dobavljača. 

Ključni pogon proizvodnje kompanije Coca-Cola predstavlja fabrika za proizvodnju sokova, smeštena u Zemunu na lokaciji koja se prostire na vise od 65.000 metara kvadratnih. Ovo postrojenje integriše devet proizvodnih linija, skladišni prostor od preko 40.000 paletnih mesta i administrativne kapacitete. 

Sa više od 350 jedinstvenih pakovanja različitih kategorija proizvoda, fabrika demonstrira svoju sposobnost prilagođavanja tržišnim zahtevima. Dnevno, i preko 500 kamiona napušta pogon, noseći sa sobom proizvode koji su rezultat predanosti i stručnosti zaposlenih. 

Drugo proizvodno postrojenje kompanije, Rosa Vlasina - "Vlasinka - čista ljubav", osnovano je 1998. godine. Sa 53 jedinstvena pakovanja proizvoda i četiri proizvodne linije, fabrika svakodnevno distribuira između 65 i 70 kamiona ka našim kupcima. U 2022. godini, našoj CCH Hellenic porodici smo pridružili i najmlađeg člana, fabriku gazirane vode Rosa Homolje u Neresnici. Ovde se proizvodi devet različitih pakovanja Rosa Homolje vode, na dve proizvodne linije. Svakog dana, između 5 i 10 kamiona distribuira proizvode iz ove fabrike do kupaca i potrošača. 

Agenda