id."/".$front->img_small.""/>
Boban Mladenovski

Boban Mladenovski

Transport Manager
Tesco

O govorniku

Boban Mladenovski je menadžer transporta u kompaniji Tesco – Velika Britanija, maloprodajnom trgovcu broj 1 na britanskom tržištu, sa tržišnim učešćem od 27,3% i više od 300.000 zaposlenih.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Skoplju i pri kraju je studija britanskog prava sa specijalizacijom za Englesku i Vels na Univerzitetu Anglia Ruskin – London. Njegovo (ne)formalno obrazovanje uključuje i prikupljanje sredstava, rad sa pravnom bazom podataka – Westlaw UK; sertifikate o prodaji i menadžmentu; sertifikat Nacionalne zdravstvene službe Velike Britanije o upravljanju krizama.

Profesionalna karijera Mladenovskog počinje kao menadžer kancelarije u advokatskoj kancelariji Mens Legis, Skoplje (od 2004. do 2006. godine). Sledeće pozicije su: Menadžer tima i bio je odgovoran za prodaju u kompaniji Diro, Skoplje (od 2006 do 2009); Menadžer mreže dilera u Kia Motors – Makedonija (od 2009. do 2011.); Operativni supervizor u Tun Papirus, Skoplje (od 2012 do 2014) i vlasnik i menadžer SMB Group Int., Skoplje (od 2014 do 2017).

Prekretnica u njegovoj karijeri bila je turistička poseta Velikoj Britaniji 2016. godine, kada je stupio u kontakt sa menadžerom u Lidl UK. Sledi angažovanje kao specijaliste za magacin u Lidl UK (2017). Iste godine prelazi u Tesco gde je prvo radio kao magacin saradnik, a potom i kao koordinator skladišta i menadžer distributivnog centra. Od maja 2023. godine je menadžer transporta u kompaniji Tesco – Velika Britanija, sa primarnim fokusom na pružanju bezbedne, brze i efikasne usluge na tržištu uz poštovanje svih zakonskih propisa.

Agenda