id."/".$front->img_small.""/>
Mirjana Mihajlović Ćujić

Mirjana Mihajlović Ćujić

Generalna direktorka
Pionir

O govornici

Mirjana Mihajlović Ćujić je na poziciji generalne direktorke Pionira od januara 2022. godine.

Iskustvo i znanje u konditorskoj industriji stekla je u ritejlu, gde je bila na poziciji Direktorke Category Managementa u kompaniji Delhaize Serbia, sa zaduženjima vezanim za razvoj privatne robne marke. 

Poslednje 3 godine provela je radeći na konsultanskim projektima u FMCG-u za tržište Nemačke i Azije.

Dolaskom u Pionir, nastavila je sa uspešnom primenom znanja u proizvodnji i plasmanu konditora širom sveta.


O kompaniji

Kompanija Pionir d.o.o. Beograd je privredno društvo za proizvodnju čokolade, bombona i peciva. Jedan je od vodećih proizvođača konditorskih proizvoda na jugu Evrope sa tradicijom dugom više od 100 godina.

Sedište Pionira nalazi se u Beogradu, dok su proizvodni kapaciteti instalirani u fabrikama u Subotici, Paraćinu i Prokuplju.

Pionir je moderna i savremeno opremljena fabrika, kapaciteta proizvodnje 32.000 tona godišnje, sa širokom paletom proizvoda koji pokrivaju sve konditorske grupe: bombone, peciva, čokolade i deserte.

Portfolio fabrike Pionir u Subotici čine vodeći tradicionalni brendovi: Medeno srce, Negro i Mentol bombone, Lešnik karamela, Galeb čokolada, Mony kakao krem tale, Kidy barovi. Ulaganjem u nove proizvodne linije, fabrika u Subotici je od 2006. razvila niz novih brendova poput Look bombona, Vitanova žitnih barova, O la la tortica, premijum čokolada sa visokim procentom kakao delova.

Kao pretežno izvozna komapnija Pionir uspešno plasira svoje proizvode kako u region tako i u Evropu, Aziju i Ameriku.

Agenda