id."/".$front->img_small.""/>
Velizar Perunović

Velizar Perunović

Direktor prodaje
Milšped Group

O govorniku

Velizar je izuzetan stručnjak sa više od dve decenije iskustva u logistici i globalnom poslovanju. Počeci njegove karijere uvezani su sa najvećim svetskim brodarom, gde je brzo napredovao zahvaljujući neospornom talentu i posvećenosti. Tokom karijere je sticao neprocenjivo iskustvo koje ga je učinilo ekspertom u upravljanju kompleksnim logističkim procesima i globalnim transportnim operacijama. Učešćem u razvoju i aktivaciji jedne od luka u regionu potvrdio je sposobnost da upravlja operacijama sa sjajnim rezultatima u konkuretnom okruženju.

Danas, kao direktor prodaje koordinišući prodajne procese i aktivnosti u svih 15 zemalja i preko 3 kontinenta gde grupacija posluje usmeren je ka globalnom širenju poslovanja i kreiranju strategije rasta i razvoja. Svojom stručnošću i posvećenošću postavlja standarde izvrsnosti u kompaniji Milšped, poslujući u skladu sa vrednostima grupacije. Njegova sposobnost da identifikuje prilike i efikasno ih iskoristi doprinosi kontinuiranuiranom rastu i uspehu kompanije Milšped na tržištu i predstavlja izvor inspiracije ne samo za članove svog tima, već i za sve sektore.

Velizara odlikuje fleksibilnost i proaktivnost u poslovanju, zahvaljujući kojima efikasno reaguje na sve izazove s kojima se susreće na tržištu. Vešto usklađuje prodajne ciljeve sa logističkim procesima unutar jedne od najvećih logističkih kompanija na Balkanu, grupacije Milšped, koja nudi naprednu tehnološku podršku za svoje klijente, kao i prilagođena rešenja za sve vrste transporta, carinsko posredovanje, distribuciju, automobilsku logistiku, robotizovana skladišta i e-commerce poslovanje.

Agenda